top of page
werkend

Online Psychologie

Therapie en begeleiding via beeldbellen  Cursussen om jouw veerkracht
te versterken

Cookie policy en Privacy policy

Cookie policy

Dit Cookiebeleid is voor het laatst geüpdatet op 26 mei 2024 en is van toepassing op burgers en wettelijke permanente inwoners van het Europese Economische gebied en Zwitserland.

1. Introductie

Op onze site, https://www.online-psychologie.nl (hierna: “de site”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze site.

2. Wat zijn cookies

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze site wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze site goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4. Wat is een web beacon?

Een web beacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een site dat gebruikt wordt om verkeer op een site in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van web beacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5. Cookies

5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de site goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze site makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze site en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelwagen bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

 

Bekijk de onderstaande tabel om te zien welke cookies Wix op Wix websites plaatsen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.2 Statistieken cookies

Wij gebruiken statistieken cookies om de beleving voor onze gebruikers te optimaliseren. Wij krijgen door middel van statistieken cookies inzicht in het gebruik van onze site. Wij vragen uw toestemming om statistieken cookies te plaatsen.

5.3 Marketing/Tracking cookies

Marketing/Tracking cookies zijn cookies of enige andere vorm van local storage, die worden gebruikt om gebruikersprofielen te maken met het doel om advertenties te tonen of om de gebruiker te volgen op deze of verschillende sites voor soortgelijke marketingdoeleinden.

5.4 Social media

Op onze site hebben wij inhoud van Facebook, LinkedIn en Instagram opgenomen om webpagina's te promoten (bijv. "vind ik leuk", "pin") of te delen (bijv. "tweet") op sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Deze inhoud is ingesloten met code die is afgeleid van Facebook, LinkedIn en Instagram en plaatst cookies. Deze inhoud kan bepaalde informatie opslaan en verwerken voor gepersonaliseerde reclame.

Lees de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, LinkedIn en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

6. Geplaatste cookies

Google Analytics

Statistieken (anoniem)

Consent to service google-analytics

Facebook

Marketing/Tracking

Consent to service facebook

Linkedin

Marketing/Tracking

Consent to service facebook

YouTube

Marketing/Tracking, Functioneel, Statistieken

Consent to service youtube

7. Toestemming

Wanneer u onze site voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Opslaan’ geeft u ons toestemming om de categorieën cookies en plug-ins te gebruiken die u heeft geselecteerd in de pop-up en welke zijn omschreven in het Cookiebeleid. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze site dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

7.1 Beheer uw cookie toestemming

Bij de Cookies pop up die op elke pagina links onderaan staat kunt toestemming geven voor het gebruik van Functionele cookies, Analytische cookies en Marketing cookies.

8. Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze site werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als je wel de cookies in je browser verwijdert, worden ze na je toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze site.

9. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.

  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.

  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.

  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.

  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.

  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactinformatie onder aan dit cookiebeleid. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de autoriteit persoonsgegevens).

10. Contactinformatie

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot ons Cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactinformatie:

Contactgegevens

Online Psychologie

Gerritslanderdijkje 26

1791 NC

Den Burg

info@maartenvansteenis.nl

Dit Cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 26 mei 2024.

 

 

Privacy Policy

Online Psychologie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die je op onze website invoert. Denk aan inloggegevens; e-mailadres; wachtwoord; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen. Inclusief reactietijd van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie, en methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (inclusief naam, e-mail, wachtwoord, communicatie). Zoals betaalgegevens, opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

Wanneer je een transactie uitvoert op onze website, verzamelen we als onderdeel van het proces persoonlijke informatie die je ons verstrekt. Zoals je naam, adres en e-mailadres. Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de specifieke redenen die hierboven zijn vermeld.

 

We verzamelen niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  1. Om de diensten te leveren en te exploiteren;

  2. Om onze gebruikers doorlopende klantenondersteuning en technische ondersteuning te bieden;

  3. Om contact te kunnen opnemen met onze bezoekers en gebruikers, met algemene of gepersonaliseerde dienstgerelateerde mededelingen en reclameboodschappen;

  4. Om toegevoegde statistische gegevens en andere toegevoegde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om onze diensten te leveren en te verbeteren; 

  5. Om te voldoen aan alle van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

 

Onze website wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen. Je gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan je gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.

 

Alle directe betaalgateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van betalingsgegevens door onze winkel en zijn serviceproviders.

We nemen mogelijk contact met je op om je op de hoogte te stellen van zaken omtrent je account, van problemen met je account, een geschil op te lossen, verschuldigde vergoedingen te innen, je mening te peilen door middel van enquêtes of vragenlijsten, updates over ons bedrijf te sturen, of andere essentiële zaken. Zo kunnen we contact met je opnemen vanwege onze gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetten en eventuele overeenkomsten die we met je hebben. Voor al deze doeleinden kunnen we contact met je opnemen via e-mail, telefoon en post.

 

Online Psychologie houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

–      Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy policy;

–      Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

–      Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

–      Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

–      Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

–      Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Online Psychologie zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Online Psychologie verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

–      Administratieve doeleinden;

–      Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;

–      Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

–      De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Online Psychologie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

–      Voornaam;

–      Tussenvoegsel;

–      Achternaam;

–      (Zakelijk) Telefoonnummer;

–      (Zakelijk) E-mailadres;

–      Geslacht;

–      Bankgegevens

Uw persoonsgegevens worden door Online Psychologie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

–      Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten

Persoonsgegevens van cliënten/patiënten worden door Online Psychologie verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

–      Administratieve doeleinden;

–      Het uitvoering geven aan de behandelovereenkomst.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

–      De behandelovereenkomst;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Online Psychologie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

–      Voornaam;

–      Tussenvoegsel;

–      Achternaam;

–      Telefoonnummer;

–      E-mailadres;

–      Geslacht

–      BSN

–      Zorgverzekeringspolis nummer

–      Gegevens over gezondheid.

Uw persoonsgegevens worden door Online Psychologie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

–      Gedurende de looptijd van de behandelovereenkomst en daarna minimaal 15 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van oud-cliënten/patiënten

Persoonsgegevens van cliënten worden door Online Psychologie verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

–      Administratieve doeleinden.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

–      De behandelovereenkomst;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Online Psychologie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

–      Voornaam;

–      Tussenvoegsel;

–      Achternaam;

–      Telefoonnummer;

–      E-mailadres;

–      Geslacht.

–      Zorgverzekeringspolis nummer

–      BSN

Uw persoonsgegevens worden door Online Psychologie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

–      Minimaal 15 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Online Psychologie verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

–      Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

–      Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Online Psychologie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

–      Voornaam;

–      Tussenvoegsel;

–      Achternaam;

–      E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Online Psychologie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

–      Gedurende de periode dat men aangemeld is.

Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerden

Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerden worden door Online Psychologie verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

–      Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

–      Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op LinkedIn;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Online Psychologie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

–      Voornaam;

–      Tussenvoegsel;

–      Achternaam;

–      Telefoonnummer;

–      E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Online Psychologie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

–      Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

–      Het verzorgen van de internetomgeving van de website en van het AVG-programma;

–      Het verzorgen van de (financiële) administratie;

–      Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is.  In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Online Psychologie bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

–      Alle personen die namens Online Psychologie van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

–      We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;

–      We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;

–      Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

–      We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Wil je niet meer dat wij je gegevens verwerken? Neem dan contact met ons op via info@maartenvansteenis.nl

Updates van het privacybeleid

We behouden ons het recht om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we je hiervan op de hoogte stellen op deze plek, zodat je weet welke informatie we verzamelen, en hoe (en onder welke omstandigheden) we het eventueel gebruiken en/of openbaar maken. 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy policy nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Online Psychologie

Gerritslanderdijkje 26

1791 NC

Den Burg

info@maartenvansteenis.nl

Cookie deel 1 wix.png
bottom of page